Ranger

Voor droge bodems

De ranger®-serie is het meest geschikt voor een droge bodem. Met name bij grote droogte in de zomer zorgt deze eigenschap voor een goede rasterzekerheid.

Doeltreffend en milieuvriendelijk

Door de brede impulsvorm spreidt de energie zich effectief uit over de afrastering, zonder dat dit schadelijk is voor het milieu.

Intelligent ecosysteem

De 9V- en 12V-apparaten van ranger® > pag. 24 zijn intelligente schrikdraadapparaten met een zeer hoog vermogen. Het intelligente ecosysteem en de stroomspaarschakeling van horizont passen de uitgangsspanning automatisch aan aan de afrastering.

Combi-apparaten

Het ranger AN-apparaat kan tegelijk op een 12V-accu en op 230V worden aangesloten. Het apparaat werkt in principe op 230V en schakelt automatisch over op de 12V-backup als de netspanning uitvalt. De 12V-accu wordt automatisch door de optionele netaansluiting opgeladen.

Per situatie instelbaar

Omdat de ranger® AN-apparaten zes verschillende modi kennen, kunt u de functies optimaal aanpassen aan de omstandigheden van de afrastering.

Weergave status afrastering

Argutektor - toont de status en de isolatie van de afrastering . Via deze functie wordt de geleiding uit de afrastering weergegeven. Daarnaast wordt het rendement van de stroomspaarschakeling weergegeven.