Horizont in een nieuw jasje

75 jaar

75 geleden vond Dr. Heinz Müller het elektrische schrikdraadapparaat op batterij (9V) uit en was daarmee de grondlegger van de firma Horizont. Tegenwoordig is Horizont een bedrijf met meer dan 500 medewerkers en beschikt het over een ruim en innovatief assortiment kwaliteitsproducten. Horizont afrasteringsproducten staan voor veiligheid en zekerheid.

Horizont in een nieuw jasje!

Trots presenteren we in dit jubileumjaar de nieuwe huisstijl. Er is veel tijd en energie gestoken in een eigentijdse uitstraling van het merk Horizont. Ook zijn de verpakkingen zodanig aangepast dat, naast een moderne uitstraling, het omvangrijke assortiment overzichtelijk wordt weergegeven. De productinformatie is geoptimaliseerd; in één oogopslag zijn de belangrijkste eigenschappen van het product zichtbaar, waardoor de keuze wordt vereenvoudigd. Tevens worden zogenaamde ‘cross-selling’ producten getoond, waardoor bijbehorende producten en accessoires onder de aandacht worden gebracht.

2020

Het jaar 2020 zal in het teken staan van het 75 jarig jubileum van Horizont. Om dit speciale jubileum met u te vieren, worden er tal van acties en activiteiten georganiseerd.
U hoort van ons…