• Meer dan 75 jaar ervaring
  • 10 jaar garantie op apparaten
  • Eigen service & reparatiedienst

Over Horizont afrastering

75 jaar Horizont

75 geleden vond Dr. Heinz Müller het elektrische schrikdraadapparaat op batterij (9V) uit en was daarmee de grondlegger van de firma Horizont. Tegenwoordig is Horizont een bedrijf met meer dan 500 medewerkers en beschikt het over een ruim en innovatief
assortiment kwaliteitsproducten. Horizont afrasteringsproducten staan voor veiligheid en zekerheid.

Traditie & continuïteit

Al 75 jaar staat Horizont elektrische afrastering voor veiligheid, innovatie en kwaliteit. Horizont biedt oplossingen voor elke situatie en diersoort! De volledige ontwikkeling én productie van nagenoeg het hele assortiment vindt plaats in eigen ‘huis’.

Innovatie & kwaliteit

Alle schrikdraadapparaten doorlopen tijdens én na het productieproces een uitgebreide kwaliteitscheck. De Horizont producten zijn DIN ISO gecertificeerd, waardoor de kwaliteit maximaal wordt gewaarborgd.

Service & advies

Horizont heeft een eigen service- en reparatiedienst. Een defect apparaat wordt door onze technische dienst vakkundig gerepareerd. Indien nodig voorzien we in leenapparatuur.

Social Media

Op onze social mediakanalen zien we meer en meer volgers komen. We houden deze volgers op de hoogte met nieuws en tips. Check Horizont op Facebook.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of direct advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel 088 – 82 82 510
op werkdagen 09:00 – 16:00 uur